Палмовото масло и здравословната кухня

Палмовото масло и здравословната кухня
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Световен ден за борба с диабета. Професор Ивона Даскалова и първият у нас неинвазивен метод за изследване на инсулинова резистентност. Задавайте въпросите си на фейсбук страницата ни „Здравето отблизо“.

Здравно досие: Как поддържа форма певицата Виктория Георгиева?

Учени създадоха „моливи“ за редактиране на гени.

Мит или истина – вредно ли е палмовото масло и как да го използваме за здравословна кухня.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад