РЕКЛАМА

Бразди | Как се изследване на качеството на млякото у нас? | Части от предаването - 5

Духът на холистичното земеделие 00:27:04

БНТ 1 | 23.03.2019 | Бразди

Духът на холистичното земеделие

Духът на холистичното земеделие
На гости във фермата на Минчо Иванов в село Кортен 00:07:17

БНТ 1 | 23.03.2019 | Бразди

На гости във фермата на Минчо Иванов в село Кортен

На гости във фермата на Минчо Иванов в село Кортен
Как се изследване на качеството на млякото у нас? 00:05:44

БНТ 1 | 23.03.2019 | Бразди

Как се изследване на качеството на млякото у нас?

Как се изследване на качеството на млякото у нас?
Какъв вкус има сиренето от кашу? 00:07:00

БНТ 1 | 23.03.2019 | Бразди

Какъв вкус има сиренето от кашу?

Какъв вкус има сиренето от кашу?
Проф. Живко Желев за духа на холистичното земеделие 00:05:05

БНТ 1 | 23.03.2019 | Бразди

Проф. Живко Желев за духа на холистичното земеделие

Проф. Живко Желев за духа на холистичното земеделие

Около 80% от млечните говеда у нас от черно-шарената порода. Ако правилно се провеждат селекцията и храненето, добивът на мляко е забележителен.

За да научи още по темата, Екип на "Бразди" посети специалната лабораторията изследва качеството на млякото на най-голямата асоциация за отглеждане на черно-шарената порода говедо у нас.

Вижте репортажа във видеото.

Как се изследване на качеството на млякото у нас?
"Бразди" | "Духът на холистичното земеделие" - 23.03.2019

РЕКЛАМА