„Добре дошло, Божоле Нуво!“

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Собственикът на парижки ресторант и тази година спази традицията и почете Божоле нуво с импровизиран празник.

Световноизвестното младо вино се прави изключително и само от сорта Гаме ноар. Гроздето ферментира само около 4 дни, в метални съдове. А след това е време за „Добре дошло, Божоле нуво“.

Ценителите са категорични, че младото вино по принцип е пивко и вкусно, но тази година реколтата се определя като изключителна.

Патрик Бразик, председател на братство "Божоле": Времето - много слънце, малко дъжд - беше перфектно за божолето!

И въпреки че през последните 15 години се забелязва спад в консумацията на вино, Божолето не попада в тази тенденция и винаги е добре дошло.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад