"Арт посоки" с Галя Крайчовска

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Като начало, още тази вечер с концерта под диригенството на Дарил Анг - Магията на Бетовен. В зала България ще излезе и виртуозът на клавишите Георги Черкин.

„Ленард Бърнстейн - разделеният гений”. Филмът от програмата на Master of Art изрисува цялостната картина на разностранните таланти на композитора.

„Уестсайдска история” е черешката на тортата, но компанията е доста разнообразна. Затова и филмът се впуска в не толкова познатите композиции на Бърнстейн. Във фокуса са неговата Меса, мюзикълът „Пенсилвания Авеню 1600” и операта „Тихо място”. Камерата улавя нюансите в различните му роли - на композитор и диригент, с баланса между успехите и провалите, между политическия ред и собствените му възгледи.

„Фантомът на операта” скоро ще слезе от сцената на Музикалния театър. Не пропускайте последните спектакли от днес до неделя. Поради големия интерес от театъра успяха да издействат допълнителни дати, но ето че финалът идва - 14 април.

Нели Петкова с премиера на нов клип, ще го представи и отвъд океана.

„BODY“ е съвместен сингъл на Нели Петкова с американския продуцент Дейвид Харис. Записват песента в Ню Йорк, а видеото е заснето в София, под режисурата на Люси Иларионов. След премиерата на българска сцена, певицата ще представи „BODY“ и в Чикаго, на 20 април. В програмата е включила и народни песни в съвременен аранжимент.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад