site.'.bnt1 Всеки делничен ден от 10:15 ч.
site.'.bnt1 Всеки делничен ден от 01:15 ч. /п/
site.'.bntworld Всеки делничен ден от 10:15 ч. /п/
site.'.bnt1 Всеки делничен ден от 15:00 ч. /п/
site.'.bntworld Всеки делничен ден от 15:00 ч. /п/

РЕКЛАМА

Как да се избавим от главоболието - 22.01.2020

22.01.2020 | 100% будни

Как да се избавим от главоболието - 22.01.2020

Как да се избавим от главоболието - 22.01.2020
Ролята на бащата в живота на детето 00:57:56

21.01.2020 | 100% будни

Ролята на бащата в живота на детето

Ролята на бащата в живота на детето
Може ли очите ни да са своеобразен портал за здравето на нашето тяло? 00:58:13

20.01.2020 | 100% будни

Може ли очите ни да са своеобразен портал за здравето на нашето тяло?

Може ли очите ни да са своеобразен портал за здравето на нашето тяло?
Kак да изглеждаме по-млади с 10 години 00:59:07

17.01.2020 | 100% будни

Kак да изглеждаме по-млади с 10 години

Kак да изглеждаме по-млади с 10 години

Вижте всички броеве


Дискусии по темите от обществения живот, социални политики, образование, култура, здраве и развлечение: Всички значими за обществото гледни точки; Новите технологии, социалните мрежи и новите идеологии, които ни налагат; Значимите научни открития, които променят живота и социалните ни взаимоотношения; Здравословен начин на живот; Медицински сензации и най-добрите лекари; Къде и как да намерим истината в лавината от фалшиви новини и сензации. Има ли нови секти? Нови лидери? Нови потребности? Кои са те ? Къде сме ние? Истини и лъжи; Готови ли сме да живеем в епохата на изкуствения интелект? Можем ли да вземаме решения? Да поемаме отговорност? Как да го правим?

Днес хората са номади: те не се боят да живеят в движение, да изследват нови места и идеи. Имаме отделна линия с репортажи на наши сътрудници, които живеят в чужбина. Търсим срещи с популярни и обикновени хора по света и българи, които са постигнали световно признание в бизнеса, културата, образованието, медицината и науката.

Повече време за българските и световни творци - кино, театър музика,танц. Акцентът са техните творчески търсения и постижения. За нас е важно не само да говорим с артистите, но и да задоволим любопитството на зрителите да ги видят и чуят. Често наши гости са творци от световна величина и имат желание да демонстрират нещо на живо за зрителите. Тези репризи стават част от нашия архив и се използват в специалните ни издания.

Наша запазена марка се темите, посветени на медицината. Новостите в медицината. Световните тенденции в здравеопазването. Големите имена на медицината. Най-добрите лекари на България. Профилактика на заболяванията и т.н.

За нас е важен всеки. Търсим гледната точка на различните групи – възрастови, регионални, социални. В дебата помежду им можем да намерим обективната среда, в която се очертават най-важните социални теми, проблеми и решения. Постигаме го с телевизионни средства чрез кратки документални форми – лични истории, интервюта и репортажи, които са отправна или подкрепяща линия в темите, дискутирани в студиото с нашите гости. Това ни дава възможност да обединим и изследваме позицията на обикновените хора с мнението на признати в областта си специалисти и популярни личности.
Обратна връзка със зрителите чрез нашата фейсбук страница. Там поставяме теми за дискусии, а най-интересните развиваме и в предаването.Екип

Мария Андонова

Мария Андонова
Водещ

Стефан А. Щерев

Стефан А. Щерев
Водещ

Диана Спасова

Диана Спасова
Изпълнителен продуцент и редактор

Станислав Пенев

Станислав Пенев
Редактор

Контакти
Facebook – 100% budni

Instagram- bnt_budni

Тел: 814 / 25 36

Mail: 100budni@bnt.bg


РЕКЛАМА