100% будни

"100% БУДНИ" - сутрешно ток шоу за човека, обществото и модерния свят Водещи: Мария Андонова и Стефан А. Щерев

100% будни
За предаването
Всички броеве
Гледайте по
Понеделник 9:15
Вторник 9:15
Сряда 9:15
Четвъртък 9:15
Петък 9:15

Дискусии по темите от обществения живот, социални политики, образование, култура, здраве и развлечение: Всички значими за обществото гледни точки; Новите технологии, социалните мрежи и новите идеологии, които ни налагат; Значимите научни открития, които променят живота и социалните ни взаимоотношения; Здравословен начин на живот; Медицински сензации и най-добрите лекари; Къде и как да намерим истината в лавината от фалшиви новини и сензации. Има ли нови секти? Нови лидери? Нови потребности? Кои са те ? Къде сме ние? Истини и лъжи; Готови ли сме да живеем в епохата на изкуствения интелект? Можем ли да вземаме решения? Да поемаме отговорност? Как да го правим?

Днес хората са номади: те не се боят да живеят в движение, да изследват нови места и идеи. Имаме отделна линия с репортажи на наши сътрудници, които живеят в чужбина. Търсим срещи с популярни и обикновени хора по света и българи, които са постигнали световно признание в бизнеса, културата, образованието, медицината и науката.

Повече време за българските и световни творци - кино, театър музика,танц. Акцентът са техните творчески търсения и постижения. За нас е важно не само да говорим с артистите, но и да задоволим любопитството на зрителите да ги видят и чуят. Често наши гости са творци от световна величина и имат желание да демонстрират нещо на живо за зрителите. Тези репризи стават част от нашия архив и се използват в специалните ни издания.

Наша запазена марка се темите, посветени на медицината. Новостите в медицината. Световните тенденции в здравеопазването. Големите имена на медицината. Най-добрите лекари на България. Профилактика на заболяванията и т.н.

За нас е важен всеки. Търсим гледната точка на различните групи – възрастови, регионални, социални. В дебата помежду им можем да намерим обективната среда, в която се очертават най-важните социални теми, проблеми и решения. Постигаме го с телевизионни средства чрез кратки документални форми – лични истории, интервюта и репортажи, които са отправна или подкрепяща линия в темите, дискутирани в студиото с нашите гости. Това ни дава възможност да обединим и изследваме позицията на обикновените хора с мнението на признати в областта си специалисти и популярни личности.
Обратна връзка със зрителите чрез нашата фейсбук страница. Там поставяме теми за дискусии, а най-интересните развиваме и в предаването.

Facebook – 100% budni

Instagram- bnt_budni

Тел: 814 / 25 36

Mail: 100budni@bnt.bg